Reseptilääkkeet

Reseptiasioissa palvelemme sinua erillisissä reseptintoimituspisteissä, joissa saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa lääkkeen oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Suojaisat reseptintoimituspisteemme varmistavat palvelun yksityisyyden säilymisen.

Keskittämällä lääkeostoksesi apteekkiimme voimme varmistaa, että lääkkeesi ovat yhteensopivia. Kerromme myös, jos lääkärin määräämä lääke voidaan vaihtaa yhtä tehokkaaseen, hinnaltaan edullisempaan valmisteeseen. 

Itsehoitotuotteet

Laajennetusta palveluvalinnastamme löydät lääkkeet sekä muut tuotteet itsehoitoon. Itsehoitolääkkeiden lisäksi valikoimiimme kuuluvat muun muassa ravintolisät, vitamiinit, sidetarvikkeet, hygienia- ja intiimituotteet, suunhoitotuotteet sekä laadukkaat kosmetiikkavalmisteet. Meillä on myös laaja valikoima tuotteita eläimille.

Farmaseuttinen henkilökuntamme opastaa sinua oikean tuotteen valinnassa ja tuotteiden oikeassa ja turvallisessa käytössä. Tarvittaessa ohjaamme sinut lääkärin vastaanotolle.

Jos jokin etsimäsi tuote ei kuulu vielä varastotuotteisiimme, voimme tilata sen sinulle. Tilaustuote on usein mahdollista saada jo seuraavaksi päiväksi.

Koneellinen annosjakelu

Koneellinen annosjakelu on apteekkimme tarjoama palvelu, jossa asiakkaan säännöllisesti käyttämät lääkkeet toimitetaan asiakkaalle annospusseihin pakattuna 2 viikon erissä. Palveluun kuuluu asiakkaan lääkityksen tarkistus, mikä vähentää haitallisten lääkeyhdistelmien riskiä ja lisää lääkitysturvallisuutta. Lue lisää koneellisesta annosjakelusta täältä!

Reseptien uusiminen

Sähköisesti lähetettävien uusimispyyntöjen lähetys onnistuu helposti apteekissamme. Palvelun hinta on 3 € / uusimiskerta.

Lääkejätteen vastaanottaminen

Vanhentuneet ja tarpeettomat lääkkeet voi palauttaa maksutta apteekkiimme.  Pakkauksista tulee poistaa turhat henkilötiedot ja pahvipakkaukset ja pakata lääkejätteet läpinäkyvään muovipussiin. Nestemäiset lääkkeet, voiteet ja suihkepullot palautetaan alkuperäisissä pakkauksissa. Purkeissa olevat tabletit tyhjennetään muovipussiin, mutta läpipainopakkauksessa olevia tabletteja ei tarvitse irrottaa. Injektioneulat pakataan esimerkiksi kannelliseen, tiiviiseen muovipurkkiin. Insuliinikynän neulat voidaan pakata muovipurkkiin ja laittaa tavalliseen roskikseen kotona. Jodipitoiset lääkkeet ja sytostaatit pakataan erikseen, sillä ne vaativat jätteiden hävityslaitoksella erilliskäsittelyn. Samoin elohopeakuumemittarit pakataan erilleen, siten etteivät ne pääse rikkoutumaan. Vitamiinit, perusvoiteet ja tyhjät lääkepakkaukset eivät ole vaarallista jätettä eikä niitä tarvitse palauttaa apteekkiin.

Schengen -todistus

Matkustettaessa Schengen -alueella tarvitaan PKV-lääkkeiden ja huumausaineiksi luokiteltujen lääkkeiden mukaan ottamiseksi Schengen -todistus. Schengen -todistuksen voi pyytää mistä tahansa apteekista. Todistus on voimassa korkeintaan 30 vuorokautta matkan alkamispäivästä lähtien. Todistuksen kirjoittamista varten tarvitaan passi. Palvelu apteekissamme maksaa 10 €/todistus.

Schengen-alueeseen kuuluvat Suomen lisäksi, Alankomaat, Belgia, Espanja, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Puoli, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Unkari ja Viro.